Adelaar Fietsen Utrecht in Utrecht

Adelaar Fietsen, alles voor uw fiets.

Over Adelaar Fietsen Utrecht

Adelaar Fietsen Utrecht valt onder de rubriek fietsen in Houten.

Bent u op zoek naar een tweedehands fiets of huurfiets ? Dan bent u bij Adelaar Fietsen Utrecht aan het juiste adres voor de aankoop daarvan.

Moet uw tweewieler gerepareerd worden dan repareren en onderhouden wij het naar wens. Met de vakkundigheid en jarenlange ervaring weten ze iedere fiets weer vakkundig op te knappen en kunnen ze u weer voorzien van de beste informatie over de onderdelen. De tweedehands fietsen bij Adelaar Fietsen Utrecht zijn altijd prima van kwaliteit en scherp geprijsd. In de fietsenwinkel kunt u naast een nieuwe fiets ook terecht voor fietsonderdelen, fietsreparaties en zelfs de verkoop van uw oude fiets.

Ook bieden ze naast fietsonderdelen leuke accessoires aan daarbij kun je denken aan:

- banden plaksets

- regenpakken

- zadels

Heeft jouw fiets wat liefde en verzorging nodig? Moet er een kleine reparatie verricht worden? Adelaar Fietsen Utrecht kan u in principe direct van dienst zijn. Veel reparaties, zoals een lekke band, hebben we vaak binnen een uur gedaan, behalve als er iets tussen komt of er onverwachte reparaties moeten worden gedaan. Hierover wordt u dan natuurlijk wel vooraf geïnformeerd. We doen niets waar u niet achter staat.

Mocht u iets aan uw fiets hebben, schroom dan niet om contact met onze fietsenmaker in Utrecht op te nemen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Adelaar Fietsen Utrecht uit de rubriek fietsen uit Houten is gevestigd aan de Koekoekstraat 75 - NL in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-2001031.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij Adelaar Fietsen Utrecht zijn o.a. :