Bureau Groenzorg in Houten

Bureau Groenzorg: Controlerend en begeleidend bij boomgerelateerde vraagstukken.

Over Bureau Groenzorg

Bureau Groenzorg valt onder de rubriek hovenier in Houten.

Zoekt u een bureau die een onafhankelijk flora en fauna onderzoek kan doen? Dan bent u bij Bureau Groenzorg aan het juiste adres. Bureau Groenzorg werkt, als flora en fauna adviseur, niet uitvoerend maar altijd op controlerend en adviserend niveau.

Als adviseur kan Bureau Groenzorg gemeenten, architecten, ontwikkelaars, (semi-) overheid en particulieren helpen met het oplossen van vraagstukken rondom de aanwezige beschermde dier- en plantsoorten op het bouwterrein.

Wanneer er nieuwe bouwplannen, herbestemmingsprojecten of verbouwingswensen zijn, dan is het belangrijk dat het gebied eerst onderzocht gaat worden. Hier kan Bureau Groenzorg als toezichthouder flora en fauna u bij helpen. Er zal dan een flora en fauna onderzoek opgesteld en uitgevoerd worden.

Elke fase van een bouwproject heeft een flora en fauna analyse, advies en toezicht nodig. Dit is precies wat Bureau Groenzorg u kan bieden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Bureau Groenzorg? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bureau Groenzorg uit de rubriek hovenier uit Houten is gevestigd aan de Koningin Emmaweg 94 in Houten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21807063.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Bureau Groenzorg zijn o.a. :