Coachpraktijk Onwijs Wijs in Houten

Coachpraktijk voor kinderen, jongeren en hun ouders!

Over Coachpraktijk Onwijs Wijs

Coachpraktijk Onwijs Wijs valt onder de rubriek coaching in Houten.

Zit uw kind niet goed in zijn en/ of haar vel? Merkt u dat uw kind moeite heeft om mee te komen in de klas of slaapt uw kind slecht? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Coachpraktijk Onwijs Wijs is de praktijk voor kinderen, jongeren en u als ouder! Door middel van een intakegesprek bespreek ik met u als ouder uw hulpvraag en zullen we een behandelplan gaan opstellen. Aangezien ieder kind uniek is wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt.

Waarom kiezen voor mij

* ik heerlijk gek kan doen met jouw kind * ik ben eerlijk en direct * ik hou ervan om het beste uit jouw kind naar boven te halen, ook als ik daarvoor soms streng moet zijn * ik denk niet in hokjes, labels en diagnoses * ik vaak creatieve activiteiten inzet * ik kijk naar je kind en zie wie het is

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachpraktijk Onwijs Wijs uit de rubriek coaching uit Houten is gevestigd aan de Kokermolen 4 in Houten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24222617.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachpraktijk Onwijs Wijs zijn o.a. :

Nieuws van Coachpraktijk Onwijs Wijs in Houten

Kikker be cool

Kikker be cool

Een leerzame en creatieve workshop dit najaar waar kinderen met elkaar in gesprek gaan over sociale vaardigheden, goede manieren, opkomen voor jezelf en omgaan met pesten en plagen.