Hoevenaar Facilitaire Diensten in Houten

Hoevenaar Facilitaire Diensten: De kracht van persoonlijke aandacht!

Over Hoevenaar Facilitaire Diensten

Hoevenaar Facilitaire Diensten valt onder de rubriek facilitaire dienstverlening uit Houten.

Welkom bij Hoevenaar Facilitaire Diensten!

Bij Hoevenaar Facilitaire Diensten kunt u terecht voor ervaren en betrouwbaar personeel voor een perfect uitgevoerde schoonmaakklus. U kunt daarop rekenen! Net als op de begeleiding van onze medewerkers en controle van de kwaliteit van de uitgevoerde en afgesproken werkzaamheden. Zo bent u altijd verzekerd van een fris toilet, een geleegde prullenbak. Door de korte lijnen kunnen wij snel inspelen op uw wensen. Of dat nu gaat om vloeronderhoud, een schone school, glasbewassing of een opgeruimd kantoor, het kan allemaal bij Hoevenaar Facilitaire Diensten!

Steeds vaker wordt er door onze medewerkers overdag tijdens kantoortijden schoongemaakt in kantoren. Het voordeel is dat de medewerkers meer betrokken zijn bij onze opdrachtgevers. Voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden worden werkprogramma's voor de schoonmaak opgesteld voor de dagelijkse of de wekelijkse werkzaamheden en de periodieke schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht!

Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hoevenaar Facilitaire Diensten uit de rubriek facilitaire dienstverlening uit Houten is gevestigd aan de Rademakergilde 156 in Houten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-8783478.

Diensten en producten voor facilitaire dienstverlening

Trefwoorden die horen bij Hoevenaar Facilitaire Diensten zijn o.a. :