Hoevenaar Gevelreiniging in Houten

Hoevenaar Gevelreiniging: De kracht van persoonlijke aandacht!

Over Hoevenaar Gevelreiniging

Hoevenaar Gevelreiniging valt onder de rubriek gevelreiniging uit Houten.

Welkom bij Hoevenaar Gevelreiniging!

Bij Hoevenaar Gevelreiniging geven wij u de ideale kans om te impregneren (ook wel hydrofoberen). Hierdoor blijft uw gevel droger en schoner. We gebruiken ademend impregneermiddel: het vocht van binnen kan weg, terwijl het vocht van buiten afparelt.

Het impregneermiddel wordt door de zogenaamde vloeimethode op de gevel aangebracht. Na het impregneren parelen druppels af, terwijl de gevel blijft ademen.

Ervaren en betrouwbaar personeel is een eerste vereiste voor een perfect uitgevoerde schoonmaakklus. U kunt daarop rekenen! Net als op de begeleiding van onze medewerkers en controle van de kwaliteit van de uitgevoerde en afgesproken werkzaamheden. Zo bent u altijd verzekerd van een geleegde prullenbak of een fris toilet. Door de korte lijnen kunnen wij snel inspelen op uw wensen. Of dat nu gaat om een opgeruimd kantoor, glasbewassing, een schone school of vloeronderhoud.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hoevenaar Gevelreiniging uit de rubriek gevelreiniging uit Houten is gevestigd aan de Rademakergilde 156 in Houten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-8783478.

Diensten en producten voor gevelreiniging

Trefwoorden die horen bij Hoevenaar Gevelreiniging zijn o.a. :