InnerWaarde - Gabi van Putten in Vianen

Pak de regie over je eigen gezondheid terug * Systemisch werk * Holistisch Hulpverlener * Lichaamstaal * Onderzoek impact diagnoses op herstelproces

Over InnerWaarde - Gabi van Putten

InnerWaarde - Gabi van Putten valt onder de rubriek coaching in Houten.

Medicijnvrij & klachtenvrij! Fantasie of mogelijkheid? Voor de één een pain in the ass, voor de ander een taboedoorbreker, maar uiteindelijk nodig ik je vooral uit om de regie over je eigen gezondheid (terug) te pakken!

Voel je welkom om uit te reiken! Ik vind het heerlijk om te verbinden en het gesprek aan te gaan!

Ik begon mijn professionele carrière met de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, waar ik vanaf het begin af aan al gelijk veel stages heb gelopen. Daarna ben ik een verkenning door verschillende werkgebieden in hulpverleningsland aangegaan en heb ik de meeste ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg en de GGZ, zowel met kinderen, jongeren als volwassenen.

Een aantal diamanten die ik daaruit meegenomen heb zijn; *De klant en haar wens staan centraal. Ik draag bij, maar neem niet over. *Kennis delen *Toegankelijk van maken van informatie *Presenteren *Bijdragen om tools en tips ook daadwerkelijk te integreren in je leven *En bovenal HULPVRAAGVERDUIDELIJKING

De vraag achter de vraag helder krijgen en vooral niet mijn meningen/ideeën te projecteren op de persoon voor mij, maar echt open te luisteren naar wat er gevraagd en gezegd wordt. De onderste kan boven tafel brengen zit ‘m in het blijven stellen van vragen. Intuitief weet ik altijd welke vragen te stellen die nog meer helderheid creëren. Dit helpt de persoon voor mij de situatie zelf ook vanuit een ander perspectief te zien en tot nieuwe inzichten/verlangens te komen. Niet vanuit wat er bedacht is, maar door echt een intrinsieke wens/behoefte/verlangen te kunnen voelen en verwoorden.

Naast dat ik hulpverlener was, ben ik zelf ook aan de andere kant van de tafel terecht gekomen. Daar was ik de patiënt en zat er een hulpverlener tegenover mij.

Ik heb hier hele fijne mensen ontmoet die een grote bijdrage zijn geweest en die mij hebben kunnen ondersteunen in deze transformatieve periode. Ik heb echter ook hulpverleners (in alle hoedanigheden) tegenover mij gehad waarvan ik vooral heb geleerd welke valkuilen er zitten in de hulpverlener-cliëntrelatie en hoe schadelijk dat kan zijn. Hoe eigen projecties veel onrust, beperkende overtuigingen en daarmee ook een stagnatie in het helingsproces kunnen veroorzaken. Dat is een hele grote les die ik zowel persoonlijk als professioneel heb meegenomen.

De reden dat ik InnerWaarde heb opgericht is dat ik ondertussen een hele eigen visie heb ontwikkeld in hoe ik hulpverlening wil bieden. Een eigen visie op gezondheid, welzijn en kwaliteit van leven met daarbij ook een realistisch beeld hoe het nu vaak in de praktijk gaat en dat mensen alle drie vaak kwijt raken omdat instanties de regie (bewust of onbewust) overnemen.

Ik hoop dat mijn ervaringen en werk jou mogen inspireren en herinneren dat jij GEEN last bent, je lichaam NIET je vijand is, je ten alle tijden de REGIE mag houden in jouw herstel en jouw lichaam een ONGEKENDE wijsheid en beweging naar harmonie en vitaliteit heeft.

Een diagnose is pittig, maar hoeft geen eindpunt te zijn en ik ga graag met jou op onderzoek naar de uitnodiging die eronder ligt.

Nieuwsgierig naar meer? Hier vind je meer informatie; www.gabivanputten.nl welkom@gabivanputten.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23577050.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij InnerWaarde - Gabi van Putten zijn o.a. :