Lalouh Finance & Control in Houten

Boekhouding en administratiekantoor

Over Lalouh Finance & Control

Lalouh Finance & Control valt onder de rubriek administratiekantoor in Houten.

WIE ZIJN WE? Lalouh Finance is een zeer vertrouwd, innovatief en toegankelijk administratiekantoor waar betrokkenheid, persoonlijke aandacht voor onze klant en transparantie al bijna 15 jaar strikt worden nageleefd. Het verankeren van deze kernwaarden binnen onze organisatie heeft tot een bijzonder mooi en succesvol resultaat geleid;

Een enthousiast team van professionals die de krachten hebben gebundeld om zo elke dag weer volledig in dienst te staan van onze klant.

WAT DOEN WE? Dagelijks verwerken wij (online) administraties van verschillende ondernemingen door het hele land. Zowel vanuit ons kantoor in Houten, als bij onze opdrachtgever op locatie.

Dit doen we met passie maar uiteraard ook met de kennis die wij inmiddels hebben opgebouwd. Hierdoor leveren wij kwaliteit en denken mee in de opbouw van de organisatie.

We boeken facturen, stellen facturen op en maken salarisstroken. Inclusief de rapportages die daarbij horen. Ook het projectmatig opschonen van je administratie of het herzien van een reeds ingediende aangifte behoort tot de mogelijkheden. Het doel blijft uiteindelijk het optimaliseren van deze processen en juiste inzicht hierin te geven.

VOOR WIE DOEN WE DAT? Voor heel MKB in Nederland zetten wij ons dagelijks in. Voor mensen die administratie alleen maar vervelend vinden en dat willen uitbesteden maar ook zeker voor organisaties waarbij het juist noodzakelijk is dat de administratie op orde is om zo ook richting te kunnen geven aan je onderneming. Welke risico’s loop je bijvoorbeeld in je personeelskosten of in je voorraad en welke mogelijkheden heb je daarin.

Voor elke ondernemer of onderneming staan we klaar!

HOE DOEN WIJ DAT? Jarenlange investeringen in kennis, systemen en netwerk hebben geleid tot een geoliede machine waarbij we ons met de juiste mensen en juiste tools kunnen richten op de persoonlijke en inhoudelijke aanpak.

Naast een goed ingericht systeem hanteren we binnen onze organisatie bijvoorbeeld het 4-ogen principe. Simpelweg betekent dit dat elk document die wij behandelen altijd door minimaal 2 mensen gezien wordt. Dit zodat wij onze kwaliteit nog beter kunnen waarborgen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lalouh Finance & Control uit de rubriek administratiekantoor uit Houten is gevestigd aan de Essenkade 3 in Houten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-2602020.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Lalouh Finance & Control zijn o.a. :