Life Power Services in Houten

Life Power Services: Oplossing voor de klachten door de oorzaak aan te pakken.

Over Life Power Services

Life Power Services valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Houten.

Ben je vaak moe en heb je nergens zin in? Kom bij Life Power Services en doe de gratis energietest en wie weet kom jij achter de oorzaak waarom jij je zo voelt. Het duurt ook nog is niet langer dan een half uurtje.

Je klachten worden opgelost als je ze bij de bron aanpakt. Door de oorzaken van je problemen kom je bij de oplossing, dit geldt niet alleen voor de klachten vermoeid en lusteloosheid maar voor alle soorten klachten. Life Power Services kan jou daarbij helpen met het gebruik van natuurgeneeskundige technieken die de oorzaak van je klachten en problemen aanpakt.

De behandeling die wij bieden zijn speciaal voor jou op maat gemaakt. Samen kijken we welke behandelmethode of techniek het beste toegepast kan worden.

De energietest is een test die je energiehuishouding laat zien. Je wordt verbonden met een biofeedback apparaat. Er wordt gemeten wat de toestand is van je energie en welke factoren de verstoringen veroorzaken. De energietest duurt maar 10 minuten en na de test weten we precies op welke gebieden je te weinig, te veel of genoeg energie hebt. We bespreken de resultaten en kunnen daarna nog een korte behandeling uitvoeren als jij daarmee toestemt.

Voor meer informatie kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website. Ook kunt u voor vragen altijd even contact met mij opnemen. Ik hoor graag van u!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Life Power Services uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Houten is gevestigd aan de Kokermolen 4 in Houten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22501303.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Life Power Services zijn o.a. :