Praktijk voor Mesologie Houten in Houten

Praktijk voor Mesologie Houten

Over Praktijk voor Mesologie Houten

Praktijk voor Mesologie Houten valt onder de rubriek geneeskunde in Houten.

Hier bij praktijk voor Mesologie Houten zijn wij bereid u te helpen.

Mesologie is een concept van geneeskunde waarin reguliere kennis op effectieve wijze wordt ge├»ntegreerd met kennis uit de complementaire(alternatieve) geneeswijzen in diagnostiek en behandeling van vooral chronische aandoeningen. Tevens is deze geneeswijze gericht op de individuele benadering van de pati├źnt en op de zelf genezende kracht van het organisme.

De mens staat in voortdurende wisselwerking met zijn omgeving. Het contact wordt gevormd door voedsel en lucht (spijsvertering en luchtwegen= entoderm) en ons zenuwstelsel (zintuigen, hersenen en huid= ectoderm). In reactie op dit contact reageert de mens in functie (fysiologisch) en disfunctie (pathologisch). De reactie vindt plaats in het bindweefsel (mesoderm). Deze reactie manifesteert zich als symptomen. De symptomen uiten zich op verschillende manieren met verschillende kenmerken, hieruit kan een ziektebeeld ontstaan.

Heeft u wellicht interesse in een van onze behandelingen. Neem dan even een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie en ook onze tarieven die wij hanteren voor onze behandelingen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor Mesologie Houten uit de rubriek geneeskunde uit Houten is gevestigd aan de Linzen-Oord 17 in Houten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16126733.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor Mesologie Houten zijn o.a. :