Traiteur Nol in Houten

Traiteur Nol: Voor al uw culinaire wensen!

Over Traiteur Nol

Traiteur Nol valt onder de rubriek catering uit Houten.

Het gezicht achter Traiteur Nol is Nol van den Tempel. Of het gaat om ontbijt, lunch of een diner, Traiteur Nol kan uw maaltijd verzorgen!

Traiteur Nol is al diverse jaren actief in houten. Zowel bedrijven als particulieren zijn hier welkom. Traiteur Nol levert uitsluitend maatwerk en daarom zult u geen kant en klare bestellijst aantreffen. Bij Traiteur Nol staan uw wensen altijd centraal.

De maaltijden die geleverd worden zijn altijd vers en op originele wijze samengesteld. Traiteur Nol richt zich zoveel mogelijk op biologische gekweekte en aan het seizoen gerelateerde producten.

Daarnaast biedt Traiteur Nol altijd veel variatie aan in het assortiment. U kunt onder andere kiezen voor heerlijke salades, soepen, desserts, stamppotten, buffetten, barbecues, broodmanden en meer. Ook biedt Traiteur Nol een walking dinner of een high tea op maat aan.

Wilt u de mogelijkheden bespreken met Traiteur Nol? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Traiteur Nol uit de rubriek catering uit Houten is gevestigd aan de Melkhoeve 9 in Houten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13631175.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Traiteur Nol zijn o.a. :