Gewichtsconsulent met specialisatie sportvoeding in Houten.

Als enige praktijk in de regio Houten/Utrecht is TPPR geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland met de specialisatie Sportvoeding.

Gewichtsconsulent met specialisatie sportvoeding in Houten.

Voeding speelt een enorm belangrijke rol bij sportprestaties. Hoe beter afgestemd je voeding is , des te beter de prestaties zullen zijn. De juiste voeding en verhoudingen kunnen echt het verschil maken.

“Als marathonloopster weet ik uit ervaring hoe belangrijk de juiste voeding is voor je prestaties, maar ook zeker heel belangrijk voor je herstel. Door je energievoorraden optimaal te benutten kan je het beste uit jezelf halen.” aldus Janneke van Valkenburg van TPPR, “Het is enorm tof om te zien dat prestaties verbeteren van sporters die ik wekelijks mag begeleiden.”

Voor deze specialisatie is een aparte opleiding vereist vanuit de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Houten.

Een BGN-gewichtsconsulent is opgeleid om mensen te adviseren en te begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon. De kracht van TPPR Health & Performance uit Houten is het regelmatige, persoonlijke en intensieve contact met de cliënt. De focus ligt niet alleen op het menu, maar ook op gedragsverandering.

Wij kennen de specifieke behoeften van duursporters, krachtsporters en teamsporters en kunnen deze vertalen naar een advies op maat. Dit advies is volledig afgestemd op de persoon en de soort sport.

De begeleiding wordt door een groot aantal zorgverzekeraars (deels)vergoed. De vergoeding komt vanuit de aanvullende verzekering waarbij het eigen risico dus niet in rekening wordt gebracht.

Geplaatst op maandag 31 juli 2017.

Over TPPR Health & Performance VOF

Dit bericht is geschreven door TPPR Health & Performance VOF. Het bedrijf valt onder coaching uit Houten. Trefwoorden van TPPR Health & Performance VOF uit Houten : sportvoeding advies, voedingsadvies, voedingsadviseur, advies over sportvoeding, gezond en fit programma, advies gezonde voeding, voedingsdeskundige, gewichtsconsulent, gewichtscoaching, voedingscoaching, leefstijl, leefstijladvies, eetstoornissen, emotie-eten.

Lees meer over TPPR Health & Performance VOF.