Nieuwsbrief februari 2019: Lichaam – Geest – Emotie – in balans brengen.

Wat vraagt momenteel uw aandacht? Welke emotie speelt hierin mee?

Nieuwsbrief februari 2019:  Lichaam – Geest – Emotie – in balans brengen.

Gelukkig zijn, dat is wat we allemaal willen ervaren. Toch heeft iedereen momenten van teleurstelling, verdriet of pijn. Het is hoe je ermee omgaat dat bepaalt hoe gelukkig je je voelt. In de bewustwording van pijn zit ook een enorme kracht om jezelf te veranderen en om dingen anders te zien dan voorheen. De constante verandering die het leven biedt maakt het leven ook mooi en bijzonder.

Met welke behandelingsvormen zou ik u kunnen ondersteunen?

Via de energetische massages kunt u voelen waar blokkades zijn opgeslagen. Deze gebieden voelen koud en beurs aan. Door connectie te maken met die gebieden ontstaat bewustwording wat er bevrijd mag worden.

Voetreflexologie en anti-stressbehandeling met diepe buikademhaling om te ontspannen en te helen om dat gejaagde gevoel kwijt te raken. Hier en nu in het moment te raken. Wat is werkelijk belangrijk? Wat mag u loslaten? Wat voelt goed?

Hot-Stone massages om dieper het lichaam te masseren en te verwarmen via strijkingen zal de energie beter verspreiden door het lichaam van top tot teen. Uw spieren zullen de warmte verwelkomen en u slaapt beter door het ontspannen gevoel wat ontstaat.

Duo-massage gezellig met zijn 2-en. Samen genieten van het moment. In samenwerking met Beauty Salon Florence. Tip: donderdag 14 februari Valentijnsdag, geef een cadeaubon cadeau. Besteden wanneer het u uitkomt om een afspraak met ons te maken. Wees jezelf, wees gelukkig, weet wat je waard bent en weet wat echt belangrijk is. Zorg goed voor uzelf en maak een afspraak.

Online via de website of bel 06-50500010.

Hartelijke groeten, Massages-Roselinde www.massages-roselinde.nl

Geplaatst op maandag 28 januari 2019.

Over Massages Roselinde

Dit bericht is geschreven door Massages Roselinde. Het bedrijf valt onder massage uit Houten. Trefwoorden van Massages Roselinde uit Houten : therapeutische massage, ontspanningsmassage, blessurebehandeling, meridiaan behandeling, hormonen behandeling, metamorfose behandeling, orgaan behandeling, hot-stone massage, voetreflexologie behandeling, anti-stress behandeling,.

Lees meer over Massages Roselinde.