Nieuwsbrief messages Roselinde December 2018

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief messages Roselinde December 2018

In deze maand kijken we terug wat er dit jaar in ons leven is gebeurd. We kijken ook alvast vooruit naar wat we willen zien en doen in het Nieuwe Jaar 2019. Daarom is het goed om met kerst de tijd te nemen voor familie en vrienden en te genieten van enige rust.

Graag wil ik de Voetreflexologie meer aandacht geven.

De voeten zijn een afspiegeling van ons lichaam. De energiebanen staan in contact met onze organen. De reflexzones onder onze voeten staan in contact met deze energiebanen en de organen. Via drukpunten kan ik en jij voelen of er veel energie zit? Is er veel energie dan voel ik of jij dat duidelijk. Wanneer er een leegte is op een bepaalde reflexzone van een orgaan dan voelt dit beurs aan. Ik geef dan maximale druk en vervolgens ga ik 1 minuut ‘strijken’ op deze plek om een energieprikkel te geven naar dat orgaan. Zo helpen we het lichaam om in balans te komen en te versterken in allerlei processen, zonder medicijnen.

Klachten die goed te behandelen zijn: Stress-gerelateerde klachten zoals hoge bloeddruk, ontstekingen die niet snel herstellen, hoofdpijn, nek- en schouderklachten. Afweer versterken als men snel allerlei virussen opneemt zoals verkoudheden of griep. Darmklachten bij obstipatie en/ of diarree.

Een persoonlijk behandelplan van minimaal 5x wekelijks wordt er gemaakt en uitgevoerd. Is de klacht al langer aanwezig ga dan uit van minimaal 9x wekelijks behandeling. Daarna om de 2 weken, 3 weken, 4 weken voor onderhoud.

Mocht je andere klachten ervaren, vraagt het mij via roselindesturkenboom@outlook.com of bel mij 06-50500010.

Geplaatst op dinsdag 4 december 2018.

Over Massages Roselinde

Dit bericht is geschreven door Massages Roselinde. Het bedrijf valt onder massage uit Houten. Trefwoorden van Massages Roselinde uit Houten : therapeutische massage, ontspanningsmassage, blessurebehandeling, meridiaan behandeling, hormonen behandeling, metamorfose behandeling, orgaan behandeling, hot-stone massage, voetreflexologie behandeling, anti-stress behandeling,.

Lees meer over Massages Roselinde.