Verzuimherstel-training

PreSCare heeft verzuimherstel-training ontwikkeld waarbij de opdrachtgever zijn geld tijdens de training terugverdient.

Verzuimherstel-training

Bij verzuim lijden alle betrokken partijen, als eerste de desbetreffende medewerker maar ook collega’s, cliënten en de totale organisatie.

De kosten en druk van verzuim zijn hoog. De organisatie betaalt het salaris van de zieke medewerker en vaak inhuur van flexwerkers. De werkdruk van collega’s neemt toe en verhoogd de kans op uitval. Een burn-out kan een organisatie snel € 50.000 kosten

De additionele schade is aanzienlijk, in de vorm van slecht imago werkgever, kwaliteitsverlies, overbelasting collega’s. Indien medewerkers eerder herstellen en bovendien gemotiveerd weer instromen is dit niet alleen positief voor hen, maar ook voor het team en de organisatie.

Resultaat van verzuimherstel-training.

Door gerichte training en begeleiding op de Vitaliteit van medewerkers, wordt het zelf-herstellend vermogen aangeboord. In samenwerking met een klant is een training op maat gemaakt voor medewerkers in verzuim. Over een periode van 6 maanden konden we waarnemen dat de klachten van medewerkers op psychische belasting sterk afnam. Dat ze herstelden en werk wilden en konden hervatten. De werkhervatting was 88% aan het eind van de training. De zieke werknemers die niet getraind werden toonden een ander beeld. Een herstel van slechts 33% bij controlegroep.

De opdrachtgever verdiende gedurende de looptijd van de training de investering terug door toename van de werkzame uren en de afname van inhuur van externen. Hierdoor werd een aanzienlijke kostenreductie gerealiseerd.

Meer weten over besparen van verzuimkosten en herstel van medewerkers. www.prescare.nl /

https://www.prescare.nl/verzuim-herstel/

Geplaatst op donderdag 29 april 2021.

Over Prescare Training Coaching

Dit bericht is geschreven door Prescare Training Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Houten. Trefwoorden van Prescare Training Coaching uit Houten : functioneel coachen, persoonlijk coachen, coaching persoonlijk vlak, communicatie management, management en leiderschap, communicatie voor leidinggevenden, vaardigheden en communicatie, praktijk voor coaching en training .

Lees meer over Prescare Training Coaching.